ALBUME PHOTOBOOK

  Albume foto sau fotocarte ?

Vechile albume în care se puneam fotografii au disparut de ceva vreme și au lasat loc albumului fotocarte ( photobook).

Conceptul este simplu, albumul foto nu mai este doar un loc unde se păstrează pozele, ci devine un obiect cu valoare, cu valențe artistice, în care machetarea este adaptată la temă.

Albumul este printat pe laboratoare performante. Ultimele tehnologii de imprimare pe hârtie foto fac, ca printurile să arate umitor în privința acurateții culorilor și preciziei detaliilor.

wedding 001 wedding 01 wedding 02 wedding 04Coperțile …
 Există mai multe tipuri de coperți.

Coperțile din piele ecologică arată foarte bine, sunt durabile, plăcute la atingere și vin în mai multe variante de culoare. Se pot pune colțare pentru protejarea colțurilor. Coperțile sunt buretate și asta face să fie moi și plăcute în mână, în plus sunt ca o pernă de protecție pentru album. Se pot comanda și coperți din piele sau canvas, lucrate manual, cu încrustații sau modele în relief (emboss). Coperțile din piele sunt alegerea celor care țin la tradiții și cărora le place calitatea. Pielea va arăta bine și peste mulți ani.

Legătoria…
La ce bun un album frumos, cu imprimare perfectă și coperți elegante dacă după scurt timp se desface în bucăți și foile din interior zboară libere ?  Legătoria este esențială pentru durabilitatea albumului și unul dintre cele mai importante criterii de apreciere a unui album este legătoria.

Dimensiuni
Am ales ca albumul de nuntă să fie suficient de mare 30×30 cm în format închis, 60×30 cm în format deschis. Am ales aceasta dimensiune și aspectul pătrațos pentru a putea prezenta bine atât fotografiile orizontale, cât și pe cele verticale.

Machetarea
În machetare ținem cont de două lucruri, fotografiile trebuie să fie cât mai mari și macheta trebuie să fie minimalistă. Fotografiile și subiecții lor trebuie să iasă în evidență și nu machetarea, cu nu știu ce zorzoane inutile, cu îngerași și inimioare. Toate fotografiile care intră în album sunt retușate în amănunt. Este adevărat că prețul pare pipărat, dar când veți vedea calitatea și veți pipăi fotocartea, veți înțelege. Decât să vă dam un album ieftin, care se va desface, cu printuri de proastă calitate, preferam să nu vă dam nimic. Vrem ca un album foto, făcut de noi,  să fie solid și să arate ca-n prima zi și peste 20 de ani.

 

wedding 07 wedding 06 wedding 09 wedding 10

Preturi Albume Photobook Premium:

Album foto de Nunta ( Photobook ) – pret de la 250 Euro
Albumul are dimensiunea de 30 x30 cm (inchis), 25 de file sau 50 de pagini in care se pun 70-80 de imagini. Toate imaginile din album sunt prelucrate digital pentru contrast, intensitate, culoare si sunt retusate in amanunt. Copertile sunt din piele ecologica sau canvas.

Album foto de Botez  ( Photobook ) – pret de la 200 Euro
Albumul are dimensiunea de 30 x30 cm (inchis), 20 de file sau 40 de pagini in care se pun 70-80 de imagini. Toate imaginile din album sunt prelucrate digital pentru contrast, intensitate, culoare si sunt retusate in amanunt. Copertile sunt din piele ecologica sau canvas.

Album foto de Nunta sau Botez  ( Photobook  )  – pret de la 150 Euro
Albumul are dimensiunea de 20×20 cm (inchis), 20 de file sau 40 de pagini in care se pun 70-80 de imagini. Toate imaginile din album sunt prelucrate digital pentru contrast, intensitate, culoare si sunt retusate in amanunt. Copertile sunt din piele ecologica sau canvas.

Album foto de Botez sau Nunta ( Photobook  ) – pret de la 200 Euro
Albumul are dimensiunea de 20 x30 cm (inchis), 20 de file sau 40 de pagini in care se pun 70-80 de imagini. Toate imaginile din album sunt prelucrate digital pentru contrast, intensitate, culoare si sunt retusate in amanunt. Copertile sunt din piele ecologica sau canvas.

*******************************************************************************************